ιστοσελίδα υπό κατασκευή

πολύ σύντομα θα είμαστε online!

Η εταιρεία ΒΙΟΤΡΑΠ – Κωνσταντίνος Εμμ. Χατζογιαννάκης ιδρύθηκε το 1977 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου επί 40 και πλέον χρόνια.
Αρχές μας είναι η άρτια δουλειά, η έμφαση στην αισθητική και ο σεβασμός στον πελάτη, αξίες οι οποίες σε συνδυασμό με τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές, μας οδηγούν με επιτυχία και συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια.
Η ποιότητα και η πλούσια γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε είναι αποτέλεσμα της βαθιάς γνώσης και της πολυετούς πείρας μας στην κατασκευή του επίπλου που παράγουμε στο εργοστάσιο μας αλλά και της συνεργασίας μας με τα καλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας.
Με αυτό το όραμα συνεχίζουμε την επιτυχημένη μας πορεία, πιστοί στις αξίες που μας καθιέρωσαν, συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο, την ποιότητα με τις καλές τιμές και την άμεση χρονική παράδοση χωρίς καμία έκπτωση στο τελικό αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει τη ΝΕΑ συλλογή μεταλλικών επίπλων, εμπλουτίζοντας την συλλογή των ήδη υπαρχόντων ξύλινων επίπλων που μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση www.biotrap.com.gr